nl fr en    sitemap    print
Sauna   Jaccuzi   Arrangementen   Sfeerbeelden  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Relaxation
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
Fit'n Form privé sauna en wellness.

Heb je nog nooit een sauna genomen, en schrikt het je een beetje af, maar moest het discreet kunnen zou je het toch eens willen uitproberen?

Boek snel, strikt privé: 1 wellness unit, door jou afgehuurd, puur relax!!

Geniet met partner, familie of vrienden van de rust, gedimd licht en kaarsen, zachte zelfgekozen muziek, relaxzetels, luxe whirlpool met sfeervolle kleurverlichting, afgewisseld met droge Finse sauna of vochtig Turks sanarium, koel dompelbad of regendouche.
WWW ..... Warmte - Water - Wellbeing. 


In Fit'n Form bevindt zich een modern uitgeruste privé sauna en wellness. Luxe whirlpool, droge Finse sauna of vochtig Turks sanarium. Sauna is ontspannend voor lichaam en geest. Het is een uitstekend middel bij reumatische-, spier-en gewrichtspijnen. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem.
Medische vragen over de gezondheid of risico's bij het gebruik van de sauna, vraag vrijblijvend medisch advies aan Dr. Veerle Van Gerven, zaakvoerder van Fit'n Form.  Wij voorzien steeds fris water tijdens je saunabezoek. Andere dranken (frisdrank, bier, wijn, champagne...) zijn aanwezig in de minibar en dienen apart afgerekend te worden. 

  Badjas, handdoeken zijn gratis ter beschikking.

  Vraag naar onze arrangementen om je partner te verrassen: champagne-, kreeft of een visarrangement zijn een greep uit de mogelijkheden.

  Wens je tijdens of na de sauna, broodjes, een salade of een ander bescheiden, doch exclusief menu, informeer vrijblijvend voor de verschillende mogelijkheden. 

Steeds op afspraak: 016/80 81 00      of mail naar info@fitnform.be      
Betalen met bancontact is mogelijk.              Rekening ING BE 54330011877197           


Prijzen sauna

update november 2018
website by webalive