nl fr en    sitemap    print
Kyalin   Dietiek   perineal care clinic   Femicare   Kinesitherapie   Osteoporose  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
Verstandig vermageren in Fit 'n Form onder begeleiding

Vermageren kan door aanpassing van de energietoevoer en/of door opvoeren van het verbruik van energie. Al deze componenten zijn evenwichtig aanwezig in Fit 'n Form en worden jou aangeboden door gediplomeerde specialisten en artsen. Gezondheid is ons kostbaarste bezit, daar wordt niet mee geëxperimenteerd!

Aanpassen van je vorm kan bestaan uit een verstandige balans te vinden in je dieet, bijvoorbeeld door het weglaten van een bepaald onderdeel van de voeding dat vervangen wordt door een ander voedingscomponent. Wij raden in deze laatste groep steeds een verantwoord proteinedieet aan, dat ook alleen maar wordt aanbevolen als aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt.

Aanpassen van de energie afvoer bestaat uit toenemend sporten zoals trainen op de powerplate, spinning...

Met het proteïnedieet kies je voor een methode om verstandig af te slanken. Tijdens deze kuur verbrandt je 85 tot 90% van de vetmassa met het behoud van je spiermassa.

De producten zijn verrijkt met vitaminen en mineralen, die je volgens een zorgvuldig uitgekiemd en gepersonaliseerd schema dient op te nemen. Hierdoor heb je snel een maatje minder, zonder hongergevoel, zonder vermoeidheid en je bent vitaler dan ooit.

Kyalin-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar onder professionele begeleiding van een therapeut of arts zoals in Fit 'n Form. .

Ideaal is de combinatie met lichaamsbeweging. Doordat Fit'n Form een multidisciplinair gezondheids-, wellness-, en fitness centrum is, kunnen we ook voor jou op maat een bewegingsprogramma uitwerken.

Zet de stap, maak een afspraak en kom langs!    

 Dokter Veerle Van Gerven: 016 808100                                                                 

Last update januari 2017  

website by webalive