nl fr en    sitemap    print
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
Kinesitherapie en fibromyalgie behandeling in Fit 'n Form Tienen

FIBROMYALGIE EN CVS (Chronisch vermoeidheidssyndroom)

Fysieke oefeningen verbeteren je conditie en helpen de dagelijkse activiteiten te beheersen. Zij bieden een duidelijk inzicht in wat je kan of niet kan. Zij zijn belangrijk om de dagelijkse inspanningen beter te doseren en bijgevolg de pijnen te controleren.

Vooral oefeningen waarbij beroep wordt gedaan op het uithoudingsvermogen zoals stappen, joggen, fietsen, zwemmen kunnen worden aangeraden. Deze oefeningen dienen echter steeds naar eigen vermogen en volgens de pijnen die men achteraf ervaart te worden aangepast.

Vandaar dat ze beter eerst individueel worden uitgeoefend. Later kan je dan in groep werken. Om de spieren en gewrichten soepel te houden, kunnen eveneens relaxatie- en lenigheidsoefeningen worden aangeraden.

Relaxatietechnieken en begeleide fitness kunnen je tenslotte helpen om de verschillende stresssituaties beter onder controle te houden. Soms ben je depressief en geblokkeerd en is ondersteunende gesprekstherapie noodzakelijk om je beter te doen voelen.

In Fit 'n Form wordt in onderling overleg met al deze therapeuten een aangepast oefenschema voor je uitgewerkt. Kom eindelijk uit de neerwaartse ziektespiraal en hak terug aan bij de actieve bevolking!! Zit niet bij de pakken en doe er iets aan! Maak vrijblivend een afspraak: 016/808100

website by webalive