nl fr en    sitemap    print
Opening times   Historiek   Concept   Contact   Vacatures  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
 Het Fit'n Form concept steunt op vier pijlers.

  De eerste pijler en ruggengraat van Fit'n Form behandelt de paramedische diensten: kinesitherapie,  diëtiek en psychotherapie. Hiervoor zijn onze gediplomeerde zorgverleners met speciale bekwaming in bekkenbodemverzwakking, postnatale training, relatieproblematiek, en specifiek voedingsadvies verantwoordelijk.

  De tweede pijler steunt op onthaastings- en relaxatie technieken. Ontspannende lichaamsmassage door middel van verschillende massage technieken en gebruik van jacuzzi en sauna vormen hiervoor de voornaamste ingrediënten.

  De derde pijler is lichamelijke en geestelijke fitheid. Via groepslessen worden in een speciaal daartoe ontworpen zaal yoga en  spinning gegeven. Daarnaast is er een goed uitgeruste fitnesszaal (loopband, cardiotoestellen, krachttoestellen en 2 powerplates) ter beschikking waar onder persoonlijke begeleiding getraind kan worden. Kinesitherapeutisch advies kan ingeroepen worden om bepaalde afwijkingen te corrigeren.

  De vierde pijler berust voornamelijk op het zich goed voelen door schoonheid en verzorging. Therapeuten staan in voor algemene aspecten van lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, huidverzorging, voetverzorging, eventueel in combinatie met sauna en fitness.

De rode draad in de aangeboden diensten zijn uniformiteit in het professionalisme en de doorgedreven specialisatie.

Alle diensten worden derhalve enkel aangeboden op afspraak, om optimale persoonlijke begeleiding mogelijk te maken.
Het dagelijks afsprakenbeheer is in handen van Mevr. Greta Dierickx.
Medische supervisie over hygiëne en kwaliteit van zorg worden geboden door Dr. Veerle Van Gerven.

Last update November 2018


website by webalive