nl fr en    sitemap    print
Powerplate   Spinning   Young Mother Program   Prijslijst  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
POWERPLATE IN FIT 'N FORM TIENEN

Wat is het?

Powerplate is een trilplaat die driedimensionaal vibreert. Met deze vibratietraining kan men kracht-fitness afwerken, spieren in conditie brengen en te houden en botdichtheid te verhogen. Door het trileffect op het lichaam en de spieren wordt een reflexmatige spierspanning opgewekt, hierdoor wordt ook de doorbloeding optimaal gestimuleerd, pezen op rek gebracht en zelfs dieperliggende spieren zoals bekkenbodemspieren, de multifidi (spieren rondom de wervelkolom) getraind. Cellulitis en slappe of vermoeide spieren krijgen maximaal effect!

Voor wie?

Het team van Fit'n Form heeft verschillende trainingsschema's waarmee iedereen in staat is het uiterlijk, de conditie en het algemeen welzijn te verbeteren. Van topsporters tot mensen die ongetraind op leeftijd zijn, of te kampen met overgewicht.

Het personeel van Fit' n Form  behaalde haar Quality Label en  ze volgen regelmatig nieuwe bijscholingen

Origine van de powerplate

Het principe stamt uit de ruimtevaart, waar men een middel zocht om spierkracht te behouden door korte trainingen in omstandigheden van gewichtloosheid. De vibratietraining werd progressief meer en meer onderzocht en inmiddels werd ze toegepast in tal van medische indicaties.

Medische indicaties van vibratietraining met Powerplate

De meest populaire medische indicaties van de trilplate zijn de volgende:
          - Training voor korte krachtige inspanningen zoals hardlopen
          - Revalidatie na landurige gips
          - Spierziekten
          - Fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom
          - Lage rugpijn, lumbago
          - Weerstandsversterking
          - Osteoporose

U kunt hier gratis medische literatuur voor u samengevat afprinten (nieuwsbrief 1)

Powerplate training in Fit 'n Form is gerenommeerd in de verre omgeving en staat bekend als de best begeleide opleiding en volhardingstraining van Brabant en wellicht zelfs van België. Fit'n Form beschikt over twee van de meest geavanceerde en gloednieuwe powerplate trilplaten, die continu bemand zijn. Dr Van Gerven en haar team van  powerplate deskundigen hebben een speciale opleiding daartoe genoten en bepalen voor iedere persoon het meest aangewezen oefenprogramma.

Persoonlijke begeleiding door artsen en deskundigen:  uniek in Vlaanderen

Eenmaal opgestart worden de oefeningen stuk voor stuk persoonlijk begeleid. Verkeerde houdingen worden gecorrigeerd, vorderingen worden gemonitored, en er is een stimulatie de reeks vol te houden tot in het stadi

NIEUW :Specifieke trainingsschema voor jonge moeders al vanaf 6 weken na de bevalling, maar ook al is je kindje een peuter en je bent er nog niet aan toegekomen ook dan is er een aangepast trainingsschema waarmee je aan de slag kan!

POWER PLATE marktleider op gebied van vibratietechnologie, Internationaal meerdere onderscheidingen toegekend gekregen. Speciale trainingen en behandelingsprogramma's worden door onderzoeksinstituten ontwikkeld.

Last update januari 2017

website by webalive