nl fr en    sitemap    print
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
HET FIT'n FORM CONCEPT

Fit'n Form is een organisatie die diverse dienstverleners rond lichaamszorg verenigt.
Centraal staat het bekomen en handhaven van het optimaal functioneren in de maatschappij van vandaag. Hiervoor werd via alle mogelijke invalshoeken voor een totaaloplossing gezorgd om psychisch welbevinden en lichamelijke fitheid optimaal en gecoördineerd te laten functioneren.

De paramedische diensten, de ontspanningstherapeuten de fitness en verzorgingsspecialisten worden allemaal met zorg geselecteerd en bij elkaar gebracht. Regelmatig worden groepsbesprekingen georganiseerd om de werking bij te sturen en te perfectioneren.

De rode draad in de aangeboden diensten zijn uniformiteit in het professionalisme en de doorgedreven specialisatie. Alle diensten worden derhalve enkel aangeboden op afspraak, om optimale persoonlijke begeleiding mogelijk te maken. Het dagelijkse afsprakenbeheer is in handen van Mevr. Greta Dierickx. Medische supervisie over hygiëne en kwaliteit van zorg worden geboden door Dr V. Van Gerven.

HET FIT'n FORM CONCEPT STEUNT OP 4 PIJLERS

  De eerste pijler en ruggengraat van Fit en Form bestaat uit paramedische diensten kinesitherapie, diëtiek en psychotherapie. Deze therapie eenheden worden telkens met specifieke bekwaamheden in welbepaalde specialiteiten aangeboden. Zo zijn er zorgverleners met speciale bekwaming in voorgeboorte problematiek, bekkenbodemverzwakking, rugschool, postnatale training, relatieproblematiek, en specifiek voedingsadvies.

  De tweede pijler steunt op onthaastings- en relaxatie technieken. Voetreflexologie, lichaamsmassage met diverse invalshoeken en massage techniekengesprekstherapieën, en gebruik van jacuzzi en sauna vormen hiervoor de voornaamste ingrediënten.

  De derde pijler is de biologische, lichamelijke sterkte. Via groepsoefeningen worden in een speciaal daartoe ontworpen zaal indoor biking( spinning ) en yogalessen gegeven. In de fitnessruimte kan je trainen op de powerplates, de loopband, de crosstrainers en de fietsen. Er zijn ook krachttoestellen aanwezig om zo de meeste spiergroepen aan te spreken( fitness ). Kinesitherapeutisch advies kan ingeroepen worden om bepaalde afwijkingen te corrigeren.

  De vierde pijler berust voornamelijk op het zich goed voelen door schoonheid en verzorging. Specialisten staan in voor algemene aspecten van lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, aangepaste zonnebankzorg, voetverzorging, eventueel in combinatie met sauna en fitness.

ZOEK EEN ONDERWERP OF PERSOONLIJKE INTERESSE IN FIT N FORM

website by webalive