nl fr en    sitemap    print
Nagelverzorging   Ontharing   Anti-cellulitis   Brazilan wax   Voetverzorging   Gelaatsverzorging  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Ontspanning
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
Ontharing: epilatie, wax en definitieve ontharingstechnieken

Haren op armen, benen en onder de oksels worden in onze samenleving dan ook als onesthetisch en niet zo mooi beschouwd. Recente studies tonen aan dat maar liefst 90% van de vrouwen zich van ontsierende haartjes ontdoet of zich laat ontharen.

Epilaties van benen, armen, oksels en gelaat.

Heel wat vrouwen gebruiken het scheerapparaat of mesje om beharing tegen te gaan. Deze werkwijze resulteert echter in een stugge haargroei. Benen, armen, oksels, wangen en bovenlip worden best behandeld met hars. De haartjes die terugkomen voelen niet als stoppels maar zijn fijn en zacht. Het grote voordeel bij harsen is dat de haartjes 3 à 4 weken wegblijven, terwijl scheren dagelijks moet gebeuren. 

Epilatie van de bikinlijn. 

Zoals het woord zelf aangeeft worden haartjes die zichtbaar zijn bij het dragen van een bikinibroekje weggehaald. De bikinilijn wordt echter nog vaak geschoren met als resultaat stugge haargroei, jeuk, irritatie, ontsteking...Dit geeft aan dat scheren hier niet de beste optie is. Ook hier is harsen de beste oplossing, weliswaar niet geheel pijnloos maar je bent wel 3 à 4 weken haarvrij! Ideaal dus voor eenieder die z'n vakantie zorgeloos wil doorbrengen.

Een speciale behandeling van het schaamhaar en de bekkenbodem wordt omschreven als 'Brazilian Wax' 

Last update januari 2017


website by webalive