nl fr en    sitemap    print
Nagelverzorging   Ontharing   Anti-cellulitis   Brazilan wax   Voetverzorging   Gelaatsverzorging  
Home
Fitness
Groepslessen
Privé sauna
Relaxation
Beauty
Gezondheid
Colonial bar
Activiteiten
Zoeken (index)
Anti-cellulitis in Fit 'n Form

Hoe werkt moderne anti-cellulitis behandeling?

Diepe bindweefselmassage in combinatie met infrarood en magentalicht behandelt cellulitis en zorgt voor een mooiere lichaamscontour. Littekens na een operatie verbeteren.

Omdat het toestel de aanmaak van collageen bevordert zal de huid ook steviger en soepel aanvoelen.

De bloedsomloop en het lymfevatenstelsel worden gestimuleert wat op zijn beurt de afvoer van afvalstoffen bevordert.

Infrarood licht heeft bovendien een gunstige werking op pijnlijke spieren en gewrichten.


Voordelen


De opmerkelijke en soms spectaculaire resultaten vinden plaats in de gebieden waar nodig.

Bijgevolg verslapt de huid niet zoals dat soms gebeurt door overdreven vermageren.

Bovendien kan deze behandeling een aantal operaties zoals liposuctie of liftings helpen voorkomen, maar kan er anderzijds tevens een aanvullende onderhoudsbehandeling van zijn.

Wij werken in ons centrum daarom samen met meerdere plastische chirurgen.

Veel gestelde vragen ...

Wat is cellulitis?
Cellulitis is de onesthetische uitzetting van de onderhuidse vetcellen. Deze worden meestal vergezeld door vochtophoping en in een laat stadium ook door verharding van het bindweefsel.


Cellulitis wordt veroorzaakt door tal van factoren zoals: hormonale stoornissen, slechte doorbloeding, stress, overgewicht, erfelijkheid, slechte lymfatische omloop, verkeerde voeding en gebrek aan lichaamsbeweging.

Men kan cellulitis hebben zonder dat men te zwaar is. en suiker cellulitis in de hand. Maar anderzijds werken overgewicht, teveel aan vet en suiker, cellulitis in de hand.

Opteer best voor een voeding die rijk is aan volle granen, vers fruit en groenten, vis, geroosterd vlees, lichte zuivel en trage suikers (deegwaren en rijst).   Het enige dat vereist is, zijn volharding en een minimum aan discipline.

De techniek is het meest succesvol indien het gecombineerd wordt aan gezonde voeding, sport, powerplate en/of vacustep.

Hoe snel heb ik resultaat?
De meeste personen zien na 6-8 sessies een duidelijk verschil, maar het effect is maximaal na 12 sessies. Indien gewenst worden voor en na behandeling foto's gemaakt door de therapeut, om het resultaat te kunnen beoordelen.
      
Is het resultaat blijvend?
Wanneer het maximale resultaat is bereikt, is het raadzaam om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen: 1 sessie per maand is ideaal waardoor de behaalde resultaten behouden blijven.


 Kostprijs: 12 beurten 440 € / onderhoudsbeurt 40 €

Voorbeelden uit onze praktijk

Mevr B., een dame van 41 jaar, biedt zich op 15 april 2006 aan in Fit 'n Form met de vraag een behandeling te ondergaan om cellulitis te verminderen en het buik en billen vet te doen afnemen. Om het zuiver effect van de lumicell behandeling te kunnen beoordelen wordt zij als proefpersoon gratis behandeld. Er wordt haar gevraagd geen enkele extra maatregel te treffen om door dieet te vermageren of te sporten. De fotos van 17 juni zijn genomen na 10 beurten lumicell behandeling in Fit 'n Form. Mevrouw B is zeer tevreden, alsook als honderden vrouwen die inmiddels in Fit 'n Form behandeld werden.

 Beelden voor aanvang van behandeling met   anti-cellulitis therapie.Beelden na 10 sessies behandeling, amper twee maanden later . 

 Dankjewel B. voor de bereidwillige medewerking. Zo kunnen andere vrouwen zich ook beter informeren en genieten van de voordelen van deze therapie

 Last update januari 2017


website by webalive